Referenssikohteita

.

Pesuhuone/saunaremonttia:

Rintamamiestalon kellariin teimme uuden saunan ja pesuhuoneen. Samalla uusimme viemärit, vesijohdot ja teimme vesikiertoisen lattialämmityksen koko alakertaan. Saunan materiaalina radiaatta mänty.

Välipohjan uusiminen:

1950-luvulla rakennettu rintamamiestalo,jossa vanha betoninen välipohja oli niin hauras, että se purettiin pois ja teimme tilalle uuden tukevan ratkaisun. Samalla teimme pienen pätkän tukimuuria koska maa vähän pullistanut ulkoseinää.

Tässä myös toinen kohde mistä tyhjennettiin purut pois ja purimme vanhan puurakenteisen välipohjan. Uusi välipohja tulossa...

Kattoremonttia..


Hallin vanha katos tehtiin uusiksi. Omakotitalon lisäsiipeen teimme uudet tuolit ja piiloräystäät.

Saunaa ja rappusia..

Yläkerrasta teimme alas rappuset ja kaiteet. siinä muutama kuva tekemästämme saunasta. Materiaalina lämpöhaapa, ennen parafiini öljy käsittelyä.

Valuhommaa ja lattialämmitystä..


Meillä on nopea, kevyt ja eristävä vaihtoehto tehdä vesikiertoinen lattialämmitys. Siinä valetaan pesuhuoneen lattia pikamassalla että  saatiin kerralla hyvät kaadot.


Saunan tekoa. Lämpöhaapa !

Lämpöhaapa.

Seinät 120mm sts

Lauteet 120mm

Sauna sekä pesuhuone remontti rintamamiestalon kellariin.


Asiakkaan valitsema tumma kokonaisuus. Leveä petsattu kuusipaneeli sekä käsitelty 140mm kuusilaude. Lasiseinä tulossa vielä erottamaan tilat toisistaan.

Katosta roikkuvat 300kpl tähtitaivas sarja, jonka asennus vielä kuvassa kesken.